f   r   a   n  s   j   e   s   m  i   t   .   n   l

Hieronder een selectie van uiteenlopend werk in opdracht gemaakt. Illustraties voor kinderboeken en schilderijen in opdracht. Beeldend werk voor gemeentes en particulieren.

k i n d e r k r u i s p u n t e n

In opdracht van gemeente Wageningen en in het kader van de verkeersveiligheid in wijken met een 30 km zone zijn deze verkeersplateaus en oversteekplaatsen ontworpen. Leerlingen van  SBO "de Dijk" hebben tekeningen gemaakt over verkeer en voetgangers. Deze heb ik omgezet in een mozaïek van gekleurde klinkers en dit is in het wegdek gelegd. Auto's, boten en een meisje met een hond zijn de eerste. Twee oversteekplaatsen in de buurt zijn versierd met een lang konijn en een eenhoorn. In Wageningen liggen er meerdere: bladmotieven van de bomen uit de bomenbuurt in de straat en een grote oversteekgiraf in de Nude bij basisschool "de Wereld".

k i n d e r c e n t r u m

Een schilderij voor een kindercentrum in Borne met daarop de 5 groepen. Elk verbeeld in een eigen figuurtje.

c o l l a g e

Een warm welkom voor de hal van het centrum voor jeugd en gezin: Start in Wageningen. Samen met de gebruikers van het gebouw bepalen we de sfeer van het werk. Ook gebruikers krijgen de kans een bijdrage te leveren op een open dag. Een grote, wand vullende collage is het resultaat.